‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
30 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
468633
Vandaag153
Gisteren215
Deze week1491
Deze maand2757

 

Een surpriseparty op  23 mei 2014.  Allebei weer een mijlpaal bereikt.

verjaardag02

Op 29 mei wordt Inge 21 jaar en op 31 mei Tom 18 jaar. Er is dus weer iets te vieren want een mijlpaal als deze kun je niet onopgemerkt voor bij laten gaan. Zonder dat Tom en Inge het weten worden de vrienden en kennissen van hun uitgenodigd voor een zogenaamde surpriseparty. De opzet is dat Inge en Tom niets merken van de voorbereidingen en dus werd er een plannetje bedacht. Inge moet werken op de dag van de party maar Tom is vrij. Omdat het niet de bedoeling is dat Tom merkt dat er wat gaande is gaat hij deze dag met Rinus naar het rijksmuseum in Amsterdam. Onder het mom dat je beneden de 18 jaar gratis toegang hebt wordt Tom gestrikt om dit nog even snel te ondernemen.

Omstreeks 17.00 uur komen Rinus en Tom thuis van een gezellig dagje Amsterdam en Tom is helemaal verbaasd als hij de achteringang binnen komt. Een uurtje later komt Inge en ook deze had niets verwacht.

 

verjaardag00

  

  verjaardag01

 

 

 

 

 

 

 

 

Na dat ze van de eerste schrik zijn bekomen moet er eerst maar worden gegeten voor dat de gasten arriveren. Douchen en omkleden na een werkdag of een dagje Amsterdam is ook geen overbodige luxe. Na het opfrissen en het nuttigen van een pizza is het wachten voor Inge en Tom wat er komen gaat.

 

Om 20.00 uur druppelen de feestvierders binnen en Tom en Inge weten niet wie er uitgenodigd zijn. Collegae van Inge,  kennissen en vrienden van de jongerengroep en schoolvrienden laten zich allemaal van hun goede kant zien. Met een kadootje of anekdote wordt het als maar gezelliger. 

 

verjaardag03

De eerste gasten komen aan.

 

verjaardag04

  verjaardag05

 

 

 

 

 

 

 Een kadootje wordt uitgepakt en langzaam maar zeker wordt het gezellig.

 

verjaardag06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat een ieder de koffie en de cupcake heeft genuttigd wordt het tijd voor een hapje en een drankje. De schoolvrienden van Tom, altijd in voor iets ludieks, hebben een quizi bedacht. Tom moet een vraag beantwoorden en als het antwoord goed is krijgt hij het kado. Is de vraag fout, dan komt het kado onder de hamer en het wordt vernietigd. Uiteindelijk zijn alle kado's vernietigd en is de chaos compleet. Er is geen enkel kado bestand tegen de genadeklappen, gegeven door Erwin of Tom (vrienden) met een geweldige klauwhamer.

Zelfs een hulplijn in de persoon van Esther biedt voor Tom geen oplossing. Gelukkig hebben de assistentes van Erwin en Tom nog een troostprijs omdat er al rekening was gehouden met de parate kennis van Tom.

verjaardag07

 verjaardag08

 

 

 

 Erwin en Tom met de quiz en hamer.

 

 Na deze quiz bleef het nog lang erg gezellig en in de kleine uurtjes ging een ieder tevreden naar huis.

 

verjaardag09

Tom neemt de troostprijs in ontvangst en met de komende WK kan hij hier alle kanten mee op.

 

Hiep hiep hoera, het was een gezellig avondje om nooit te vergeten.

 

verjaardag37

 

 Klik op onderstaande afbeelding voor meer foto's

Verjaardag18jaa...