‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
31 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
468637
Vandaag157
Gisteren215
Deze week1495
Deze maand2761

panorama meeting 2 kleinSinds 29 februari 2008 rijden wij in een Dacia Logan MCV 7 persoons. De reden dat wij deze auto hebben gekocht is vanwege zijn prijs en ruimte. Het is een echt ruimtewonder en we hoeven nu niet meer op een tas meer of minder te kijken. Aangezien de Dacia nog een betrekkelijk nieuw merk is in Nederland is er een special band ontstaan onder de Daciarijders. Via de website, http://www.loganmcv.nl worden de ervaringen uitgewisseld. Wat hier op valt is dat iedereen bijzonder tevreden is over deze auto van de Renault groep.

panorama meeting 1 kleinOp zondag 25 mei was er een zogenaamde meeting in het Doornse gat. 550 trotse bezitters van een Dacia zochten elkaar op om ervaringen uit te wisselen. Een bijzondere gebeurtenis die erg leuk was en goed georganiseerd. Eten, drinken, knutselen voor de kinderen, spelletjes en John de Wolf (ex Feyenoord) voor een voetbalavontuur. Ook werd hier voor Nederland het allernieuwste model de "Sandero" gepresenteerd.

Het is een echt gezellige dag voor het gezin geweest en we hebben ons goed vermaakt. 's Morgens om 10.00 uur kwamen we aan en 's middags om 15.45 uur vertrokken we weer naar huis. Erg bijzonder om zo veel dezelfde auto;s tegelijkertijd bij elkaar te zien.
dacia1 dacia4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dacia3

 

dacia2

 

 

 

 

 

 

 Tom en Inge samen met John de Wolf , oud speler van o.a.Feyenoord