‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
31 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
468636
Vandaag156
Gisteren215
Deze week1494
Deze maand2760

Artikelindex

Verjaardag20090304

Abraham3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 9 mei 2009 werd de vijftigste verjaardag gevierd van Ria en Peter. Hoewel Ria al in november 2008 Sarah had gezien zou het een gezamenlijk feest worden. Ondanks dit uitstel voor Ria is ze in november niet vergeten zoals je elders kunt lezen op deze site.

De weergoden waren ons goed gezind en we wisten niet wat ons deze dag te wachten stond. Marion, Inge en Tom hadden niets verteld en een aantal mensen uitgenodigd Ria en ik moesten dus maar afwachten wat deze dag zou brengen. Het enige wat ons was mede gedeeld was dat we vanaf 14.00 uur thuis moesten zijn en rekenen op een aantal eters. Wie er allemaal waren uitgenodigd en zouden komen wisten we niet.

Toen ik zaterdagochtend terug kwam van wat boodsschappen doen zag ik ogenblikkelijk dat het huis was versierd. De entree vertoonde weliswaar geen Abraham en/of Sarah maar het afzetlint liet er geen twijfel over bestaan wat hier gaande was.

Verjaardag20090307Met spanning wachten Ria en ik dan ook het moment van 14.00 uur af omdat we razend nieuwsgierg waren wie er zou komen. Helaas waren er ook een paar afzeggingen maar een aantal mensen van toch wel behoorlijk ver gaven acte de presence. Dit was echt een complete verrassing want dit hadden we nooit verwacht. Het was dan ook bijzonder gezellig en niet iedereen bleef eten maar een groot aantal wel.
Omdat we niet wisten hoeveel mensen we moesten verwachten hadden we oom maar een gedeelte van de tuin gereserveerd. Zowel binnen als buiten konden mensen zitten met een hapje en/of drankje.

 

 

Op een gegeven moment moesten we allemaal naar binnen en kwam er een kleine voordracht van Anja. Een korte schets hoe het leven van AbraVerjaardag20090311ham en Sarah er over het algemeen heden ten dage uit ziet.


Na deze voordracht is het nog geruimte tijd een gezellig samenzijn geweest en nadat iedereen huiswaarts was gekeerd hebben we zelf nog tot 00.00 uur buiten gezeten met het vreugdevuur van de vuurkorf.

Genietend van de muziek van de buren die op deze zelfde dag ook een verjaardag vierden van Sarah.


Het is voor Ria en mij een onvergetelijke dag geweest. Met name door het onverwachte bezoek van een aantal mensen die we in het geheel niet verwacht hadden maar natuurlijk ook onze vaste verjaardagsgasten.


Samen 100 noemen we deze dag en langs deze weg nogmaals dank aan Marion, Inge en Tom die deze dag voor ons tot een fantatstische dag hebben gemaakt.

Verjaardag20090320

 

Verjaardag20090321

 

 

 

 

 

 

Abraham4