‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
18 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
280358
Vandaag115
Gisteren164
Deze week427
Deze maand986

Artikelindex

Verjaardag20090304

Abraham3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 9 mei 2009 werd de vijftigste verjaardag gevierd van Ria en Peter. Hoewel Ria al in november 2008 Sarah had gezien zou het een gezamenlijk feest worden. Ondanks dit uitstel voor Ria is ze in november niet vergeten zoals je elders kunt lezen op deze site.

De weergoden waren ons goed gezind en we wisten niet wat ons deze dag te wachten stond. Marion, Inge en Tom hadden niets verteld en een aantal mensen uitgenodigd Ria en ik moesten dus maar afwachten wat deze dag zou brengen. Het enige wat ons was mede gedeeld was dat we vanaf 14.00 uur thuis moesten zijn en rekenen op een aantal eters. Wie er allemaal waren uitgenodigd en zouden komen wisten we niet.

Toen ik zaterdagochtend terug kwam van wat boodsschappen doen zag ik ogenblikkelijk dat het huis was versierd. De entree vertoonde weliswaar geen Abraham en/of Sarah maar het afzetlint liet er geen twijfel over bestaan wat hier gaande was.

Verjaardag20090307Met spanning wachten Ria en ik dan ook het moment van 14.00 uur af omdat we razend nieuwsgierg waren wie er zou komen. Helaas waren er ook een paar afzeggingen maar een aantal mensen van toch wel behoorlijk ver gaven acte de presence. Dit was echt een complete verrassing want dit hadden we nooit verwacht. Het was dan ook bijzonder gezellig en niet iedereen bleef eten maar een groot aantal wel.
Omdat we niet wisten hoeveel mensen we moesten verwachten hadden we oom maar een gedeelte van de tuin gereserveerd. Zowel binnen als buiten konden mensen zitten met een hapje en/of drankje.

 

 

Op een gegeven moment moesten we allemaal naar binnen en kwam er een kleine voordracht van Anja. Een korte schets hoe het leven van AbraVerjaardag20090311ham en Sarah er over het algemeen heden ten dage uit ziet.


Na deze voordracht is het nog geruimte tijd een gezellig samenzijn geweest en nadat iedereen huiswaarts was gekeerd hebben we zelf nog tot 00.00 uur buiten gezeten met het vreugdevuur van de vuurkorf.

Genietend van de muziek van de buren die op deze zelfde dag ook een verjaardag vierden van Sarah.


Het is voor Ria en mij een onvergetelijke dag geweest. Met name door het onverwachte bezoek van een aantal mensen die we in het geheel niet verwacht hadden maar natuurlijk ook onze vaste verjaardagsgasten.


Samen 100 noemen we deze dag en langs deze weg nogmaals dank aan Marion, Inge en Tom die deze dag voor ons tot een fantatstische dag hebben gemaakt.

Verjaardag20090320

 

Verjaardag20090321

 

 

 

 

 

 

Abraham4

 

 

 

 

 


 

Verjaardag2009351Ook op het werk bij de Koninklijke Marine in Den Helder is het bezoek van Abraham niet onopgemerkt gebleven. Toen ik maandagochtend het gebouw betrad zat Abraham in de stoel in de hal. Onder het beeldscherm waar de gemaakte powerpointpresentatie stond te draaien. Op deze manier wist iedereen dat ik de magische grens van 50 jaren was over gegaan.

 

 

 

 

 Verjaardag2009353

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rechts is te zien welke flyers er door het gehele gebouw waren op gehangen om toch maar iedereen te laten weten dat ik was toegetreden tot het wijze deel van de bevolking.


  Verjaardag2009349Tijdens deze dag moest ik uiteraard tracteren op iets lekkers bij de koffie en gelukkig was op deze maandag bijna iedereen aanwezig.

 

 

Abraham1

 

 

 

 

 

 

 

 

Abraham5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Klik op de afbeelding voor foto's

 

Verjaardag 50 j...