Back to Top

Familie Eulderink

 Peter

 

PeterGeboren op 8 mei 1959 in Glanerbrug (Gemeente Enschede). Na vele omzwervingen uiteindelijk terecht gekomen in Purmerend en op 2 oktober 1987 getrouwd met Ria. We hebben 3 kinderen, Marion (1991), Inge (1993) en Tom (1996).

 

Werkzaam geweest bij de Koninkljke Marine. Vanaf 11-08-1975 tot 01-12-2012. Na het leeftijdsontslag houdt hij zich bezig met vrijwilligerswerk voor o.a. Humanitas afdeling thuisadministratie. Verder een aantal bestuurlijke functie's binnen de Protestantse Gemeente Purmerend.

 

Hobby's: Modeltrein - computer - kerkelijk werk, Humanitas.

 

Deze website is ook een hobby project en regelmatig plaatst hij nieuwe artikelen. De diverse artikelen kunnen betrekking hebben op het verleden maar ook huidige evenementen en belevenissen worden gepubliceerd.

 

twenteHier vindt je een aantal items over mijn jeugd die ik grotendeels heb door gebracht in Glanerbrug. Ook nieuws of verwante onderwerpen. Het dorp ligt tussen Enschede en Gronau (Duitsland) pal tegen de Duitse grens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat grensoverschrijding veelvuldig voor kwam. Als kleine jongen gingen we wel eens de zogenaamde groene grens over, dus niet de officiele grensovergang, met het gevolg dat we werden opgepakt door de Duitse grenspolitie en uiteindelijk door de Nederlandse politie weer werden thuis gebracht.

Vanaf 11-08-1975 tot 01-12-2012 heb ik gewerkt bij de Koninklijke Marine. Begonnen als bottelier der derde klasse en geeindigd als Luitenant ter zee van administratie der tweede klasse oudste categorie heb ik in bijna 40 actieve dienstjaren veel van de wereld gezien en mee gemaakt. 28 jaar lang heb ik gewerkt in de logistieke dienst verzorging en in 2002 een overstap gemaakt naar de personeelsafdeling. De Dienst Externe bemiddeling en Employability die zich bezig hield met de uitstroom van mensen die geen toekomst meer hadden bij de Koninklijke Marine. Vanwege de diverse bezuinigingen en reorganisaties moest ik in 2010 de afdeling Externe Bemiddeling en Employability weer verlaten en ging ik terug naar de Logistieke Dienst. De laatste 2 jaar van 2010 - 2012 heb ik dan ook gefunctioneerd als Hoofd van de Centrale Bottelarij in Den Helder. In deze rubriek probeer ik een beschrijving te geven over mijn leven bij de Koninkljke Marine. Vele leuke en afwisselende functies heb ik gehad.

 

Na mijn leeftijdsontslag in december 2012 hou ik mij bezig met vrijwilligerswerk voor o.a. Humanitas afdeling thuisadministratie en vele andere functies en bezigheden binnen de Protestanste gemeente Purmerend.