Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
15 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
275727
Vandaag72
Gisteren134
Deze week72
Deze maand863
Eindelijk zijn we dan weer eens begonnen. De trein heeft jaren in de doos gezeten maar nu in oktober 2017 is een baanplan gemaakt en zijn we weer enthousiast begonnen met het bouwen van deze grote baan.
 
De baan is 4 meter lang en aan de linkerkant 175 cm.
 
Hier onder zie je een schets van het sporenplan. De gestippelde lijnen zijn onzichtbare sporen die onder het grote station door lopen. Er kunnen verschillende treinen tegelijkertijd rijden zonder elkaar te hinderen. Het geheel wordt analoog bestuurd met behulp van de electronica van Mecktronics..
 
Aan de achterzijde een groot station met 6 sporen.Treinen die het station niet aan doen kunnen onder het station door rijden. Hier zijn ook onzichtbare stops zodat treinen hier kunnen worden geparkeerd.
Eventueel kan er ook voor het station worden langs gereden. Aan de linkerkant komt in het dorp een klein doorgangsstation en midden voor het grote station een dubbel spoor met een klein dorpsstationnetje. Hier zullen alleen stoptreinen stoppen.  Dit spoor is bedoeld voor stoptreinen en lokaal verkeer.
 
Rechtsboven is een wissel geplaatst om vanaf elders deze baan te kunnen benaderen. Rechtsonder een wissel die toegang geeft tot een nog te bouwen rangeerterrein of andere uitbreiding.
 
Baanplan