‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
20 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
274930
Vandaag66
Gisteren111
Deze week177
Deze maand66

Op 21 januari 2010 werd ook ik keihard geconfronteerd met de gevolgen van reorganisatie gevolgd door evaluatie.

Zoals gebruikelijk wordt er na elke reorganisatie na 1 jaar een evaluatie verricht. Tijdens deze evaluatie is gebleken dat mijn functie was geherwaardeerd en ik niet de juiste militaire rang bezat. Ondanks dat ik 4 jaar lang met veel plezier en tot ieders tevredenheid deze functie had vervuld werd ik van het ene op het andere moment van deze functie gehaald en kreeg ik de status van herplaatser.

Het was mij bekend dat ik in principe niet voor bevordering in aanmerking zou komen omdat ik mijn maximaal haalbare rang had bereikt. Dat er in het verleden andere collega's wel in soortgelijke omstandigheden zijn bevorderd doet niet ter zake. Tevens is het de vraag of ik in aanmerking wilde komen voor een bevordering omdat mijn datum van functioneel leeftijdsontslag dan ook met 3 jaar zou worden opgehoogd. In mijn ogen waren er diverse oplossingen mogelijk maar tijdens een gesprek op eerdergenoemde datum was er helaas geen ruimte voor overleg. Door de functietoewijzer was de beslissing al genomen dat ik mijn functie moest verlaten. Wat ik ook aan droeg er werd niet op in gegaan.

Wat mij nog restte was mijn bureau ontruimen en gereed maken voor een aflosser die op dat moment nog niet bekend is en ook niet wanneer.

papierversnip