‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
14 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
275730
Vandaag75
Gisteren134
Deze week75
Deze maand866

Nadat in 2008 de afdeling DEMEBKM is over gegaan in het Dienstencentrum Externe Bemiddeling Defensie personeel gaat dit dienstencentrum op 01-01-2012 weer ten onder. Ook deze afdeling ontkomt niet aan de bezuinigingsdrang van onze minister Hans Hillen van Defensie en de uitstroombegeleiding gaat extern. Goedkoper zegt de minister. Of dit echt zo is laat ik graag aan de rekenmeesters over.

De medewerkers van het dienstencentrum moeten dan ook zelf op zoek naar een andere functie binnen de defensieorganisatie of daar buiten. Sommigen hebben een andere functie gevonden binnen defensie, Luciana verlaat defensie en een aantal geniet van hun welverdiend leeftijdsontslag.

Luciana en Jan hadden dan ook het idee opgevat om nog 1 keer met z'n allen bij elkaar te komen.
De huidige medewerkers en de medewerkers uit het verleden van het regiokantoor Den Helder kwamen dan ook op 10 september 2011 bij elkaar voor een gezellige barbeque en om alle belevenissen nog eens op te halen.

Herinneringen, sterke verhalen, ups en downs, alles is de revue gepasseerd.

ebdreuni10

Van links naar rechts:

Hans Vos (counselor), Max Hobeijn (voormalig Hfd DemebKM), Toon van der Kooij (counselor-arbeidsmarktconsulent), Roel Koenoe (Bureau cursusfaciliteiten), Wout Goudappel (Counselor), Gerard van Leeuwen (Hoofd regio Den Helder-counselor), Luciana Bena Brandini (Counselor), Peter Eulderink (Hoofd regio Den Helder-counselor-arbeidsmarktconsulent), Mieke Smallenbroek (Hoofd administratie), Daan van Os (Counselor), Jaap Kaleveld (Hoofd regio Den Helder - counselor)


Rest mij nog om Jan en Luciana te bedanken voor de organisatie en het beschikbaar stellen van hun tuin voor deze zeer geslaagde dag en/of avond.

Klik hier voor de foto's