‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
31 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
468638
Vandaag158
Gisteren215
Deze week1496
Deze maand2762

In de mei vakantie een weekje er tussen uit naar de Belgische Ardennen. We hebben gekozen voor Parc Laclusure, een leuke camping met veel activiteiten voor jongeren.

Op zaterdag 1 mei omstreeks 09.30 vertrokken we vanaf huis en na een rustige reis kwamen we omstreeks 14.00 uur op aan op het Parc La Clusure

.Laclusure71


Na ontvangst van de sleutel van ons onderkomen, een stacaravan, de bedden op gemaakt en de tassen uit gepakt. Het weer was niet optimaal maar we hadden goede hoop dat het in de loop van de week beter zou worden. Helaas, het is de hele week niet echt mooi geweest. Vele regenbuien hebben we door staan en van alle plannen om veel te wandelen in de schitterende omgeving is niet veel van terecht gekomen. Twee maal hebben we kunnen genieten van de natuur en een fikse wandeling gemaakt. Er zat dus niets anders op om ons op een andere manier te vermaken. Voor de jongeren was het weer echter geen probleem. Elke avond konden ze genieten van ket kampvuur. Marion en Inge hadden dan ook voldoende vrienden en vriendinnen en hebben zich goed geamuseerd.

Omdat we niet zo gek ver van Luxemburg zijn is een bezoekje aan deze stad ook in ons programma opgenomen. Winkelen, het paleis van de hertog bekijken en op deze manier kun je de regenachtige dagen toch goed besteden.

.Laclusure05

 

 

 

 

 Klik op de afbeelding voor meer informatie