‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
30 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
468636
Vandaag156
Gisteren215
Deze week1494
Deze maand2760

Artikelindex

(Klik op afbeelding voor een vergroting)

 

heuveltjeOp maandag 8 juli om 05.00 uur vertrokken we met de servicelijn van de Jong Intra Vakanties die ons op haalde op het Leeuwerikplein in Purmerend. Na nog een aantal passagiers te hebben opgehaald in diverse plaatsen kwamen we omstrreeks 08.00 uur aan bij het Heuveltje in Beek waar alle servicelijnen bij elkaar komen. Na het nuttigen van een kop koffie stapten we bij chauffeur Piet in de bus die de komende 10 dagen onze chauffeur en reisleider zou zijn voor onze rondreis door Zwitserland.   

 

Zodra we in de bus zaten stelde de schauffeur zich aan ons voor. Ook vertelde hij dat waarschijnlijk iedereen een lunchpakket had mee genomen voor de eerste dag. Zijn advies was om dit te bewaren voor de volgende dag dan hoefden we in de hoofdstad van Zwitserland, Bern, niet op zoek naar een restaurant. Voor de eerste dag had hij een restaurant in Kleinmanscheid waar we tegen betaling van € 10.00 de lunch konden gebruiken. Tevens was dit een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. De lunch bestond uit diverse soorten broodjes, soep en koffie en thee zo veel je maar wilde. Iedereen van ons gezelschap wilde hier wel gebruik van maken.

Kleinmanscheid

Wat is er zo bijzonder aan Kleinmanscheid?? . Kleinmanschied was van 1 mei 2004 tot 31 december 2006 het middelpunt van de Europese Unie.

Na de lunch vertrokken we weer  via de Duitse snelwegen richting Mulhouse.waar we de eerste nacht van onze rondreis door zouden brengen.

 

Chauffeur Piet