‚Äč

Het weer

Weather data OK.
Amsterdam
31 °C
Bezoekers vanaf 23 juni 2015
468636
Vandaag156
Gisteren215
Deze week1494
Deze maand2760

Zanderij25Ook dit jaar was er weer van alles te doen op de camping.

Het recreatieteam zorgde voor een spetterend programma. De jaarlijkse gastenmarkt, elke eerste vrijdag van augustus, trok weer veel mensen, ook van buiten de camping. Ria, Marion en Inge hebben ook getracht de nodige spulletjes van ons te verkopen. Uiteraard is er het nodige verkocht maar volgend jaar zullen we weer moeten gaan zitten want we hebben nog spulletjes genoeg. De voetbalfun heeft weer de nodige voetbalactiviteiten georganiseerd en Tom heeft zelfs met zijn elftal een beker gewonnen. De playbackshow is altijd leuk voor de kinderen en tijdens de zeskamp heeft Inge ook haar uiterste best gedaan. Helaas viel ze niet in de prijzen. Peter en Tom hebben ook veel ondernomen en met Knexx een groot reuzenrad gebouwd. Tijdens de feestavond in de stijl van de jaren 50 was het erg gezellig. Tom en Inge een aangepast kapsel en limbodansen is aan Tom ook besteedt. Ook was er dit jaar een nacht voor de kinderen georganiseerd en in teken van Pietje Bel.
 
Met z'n allen slapen in een grote tent die opgesteld was op het derde veld. Een erg leuk programma maar veel geslapen hebben de kinderen niet.
En zoals elk jaar zijn Geja, Pieter, Nayandra en Tiemen ook weer een dag langs geweest. Dit doen we al een aantal jaren en is altijd een gezellige dag
 
Zanderij12
 
Klik op de afbeelding voor foto's
 
Zanderij